«Поки всі вдома — змінюйся»: Роксоляна Шимчук

Якщо те, що ти робиш, потрібно людям, то все правильно!

17.05.2020 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Таку думку висловила Роксоляна Шимчук, дизайнерка жіночих та чоловічих прикрас, етнограф, галерист, громадський діяч, колекціонер стародавнього українського одягу зі всієї України.

Пані Роксоляна говорить, що автентика − то любов зі студентських часів. Під час експедицій були зібрані зразки одягу, яким тоді вже було майже по 100 років. На записах, зроблених в експедиціях, згодом були відтворені повстанські пісні, пісні січових стрільців. Важливою сторінкою стала та участь у національно-визвольному русі. Інакше і не могли чинити небайдужі люди, і саме вони рухають землю. Кожен з них має в собі любов до рідної землі та милосердя до ближнього.️

Небайдужі люди більш як 10 років тому у травневі дні провели перший Благодійний Фольк-Баль «Перелаз’», і з часом цей захід став сімейним доброчинним святом. Серед лотів є і дизайнерські роботи Роксоляни Шимчук. Цього року «Перелаз’» проходитиме в режимі он-лайн, але нині його учасниками стануть і закордонні гості.

Саме небайдужість до рідної землі та прагнення зберегти культуру українського народу та показати її іншим стали поштовхом до створення Етно-галереї. Нині у колекції музею представлений національний одяг з усіх регіонів України, і кожна річ зберігає в собі стільки енергії, що важко сказати. Пані Роксоляна переконана, що всі вишиті сорочки − енергетичні, і з ними відчуваєш дотик до чогось вічного.️

null

Насправді дуже багато небайдужих, вважає пані Роксоляна, і настане час, коли Україна та українці викличуть подив у всьому світі. Але для цього треба докласти зусиль, сім'ями подорожувати країною, створювати умови для мандрівників, розповідати світові про себе. Кожне покоління має стати тією гілочкою родоводу, де буде квітнути наша культура.

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти.

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома - Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews