Громадський транспорт у Тернополі готують до відновлення роботи

19.05.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі починають підготовлювати громадський транспорт до відновлення роботи. Наразі, очікуються рішення Уряду, який дозволить курсувати автобусам та тролейбусам.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, з відновленням роботи підприємств, люди не мають можливості добратися до місця роботи. Тому, поступову будиться відновлюватися робота громадського транспорту.

«Щодня м будемо збільшувати кількість одиниць транспорту на маршрутній мережі Тернополя. Завтра на маршрут вийдуть нові автобуси — це буде маршрут № 21. Уже з 25 травня плануємо, що почне повністю функціонувати нова транспортна мережа в Тернополі. На жаль, ми не можемо повноцінно відновити роботу громадського транспорту, бо діє заборона Кабінету Міністра України. Якщо ж після 22 травня ця заборона не перестане діяти, то для того щоб забезпечити доїзд людей до місця роботи, ми відновимо роботу транспорту, але в режимі спецрейсів», — розповів Сергій Надал.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews