Правоохоронці обшукали володимирецьких бурштинокопачів (ФОТО)

19.05.2020 17:14   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Спільними діями працівників Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, слідчих поліції Рівненщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури проведено санкціоновані обшуки у селі Полиці Володимирецького району за адресами проживання фігурантів провадження.

В рамках досудового розслідування працівники внутрішньої безпеки поліції, слідчого управління ГУНП та прокуратури Рівненської області вилучили у фігурантів кримінального провадження понад 73 кг бурштину-сирцю, обладнання для його видобутку та устаткування для обробки.

За фактами незаконного видобутку бурштину, опору та насильства відносно співробітників поліції, а також незаконного зберігання зброї СУ ГУНП у Рівненській області розпочато кримінальне провадження. Під час досудового розслідування встановлено причетних до правопорушень осіб та місце їхнього мешкання.

Під час заходів правоохоронці виявили понад 73 кг бурштину-сирцю, дві мотопомпи, два пожежні рукави та станок для обробки каміння бурштину. Речові докази вилучено.

Тривають подальші слідчі дії з метою притягнення до відповідальності причетних до правопорушень. 

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews