У Тернополі облаштують «Комплексний трансфер-містечко»

20.05.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі з'явиться ще одна зона відпочинку. Так, в сквері на вулиці C.Качали, 1 облаштують «Комплексний трансфер-містечко». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Після того, як працівники замінять комунікації, розпочнеться роботи з облаштування скверу. Згідно з проєктом, у трансфер-містечку буде зелена зона, яку поділять на п’ять локацій: інклюзивно-ресурсну, пленарну, досліджуючу, розважальну зони та кінотеатр просто неба. Також, у сквері облаштують зону для проведення інтегрованих занять на природі та різноманітних просвітницьких і мистецьких заходів. Зокрема, створять своєрідну художню майстерню зі стаціонарними мольбертами.

Відпочинкову зону зможуть використовувати як майданчик для корекційної роботи з дітьми з особливими потребами. Ремонтні роботи планують завершити до осені 2020 року.

До слова, реалізовують проєкт в рамках «Громадського бюджету 2020». Серед усіх допущених до конкурсу проєктів він набрав 2463 голоси та посів третє місце


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews