Борщівський міський голова взяв участь у засіданні 47 сесії міської ради

21.05.2020 17:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Борщівська міська рада

Відбулось позачергове 47 засідання сесії міської ради, у роботі якої взяли участь 15 депутатів міської ради та міський голова.

На позачерговому засіданні сесії міської ради депутати підтримали проект рішення «Про схвалення прокту змін до міського бюджету на 2020 рік».

Схвалили пропозицію відділу освіти міської ради щодо передачі продуктів харчування із освітніх закладів Борщівської ОТГ до Комунального некомерційного підприємства «Борщівська районна лікарня» Борщівської районної ради Тернопільської області. Також, на цьому засіданні сесії, своїм рішенням, депутати надали дозвіл міському голові підписати Угоду про співпрацю між містами Борщів та Малорита (Республіка Білорусь).

Усі питання порядку денного сесії міської ради попередньо розглянула та підтримала депутатська комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та виконавчий комітет міської ради.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Борщівська міська рада