У Тернополі запустили ще два маршрути громадського транспорту

21.05.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, з 20 травня, запустили додаткові автобуси. Зокрема, розпочали роботу два маршрути громадського транспорту - №20а «Вул. Київська – Овочевий ринок» та новий №21 «Вул. Лесі Українки – ТРЦ «Подоляни»». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук, у зв’язку з послабленням карантину прийняли рішення запустити додаткові автобусні маршрути. Також, була необхідність створити нові напрямки, щоб сполучити деякі масиви.

Так, автобусний маршрут №20а сполучатиме масив «Сонячний» з вул. Живова та ринком, що на вулиці Митрополита Шептицького. А новий маршрут №21 сполучатиме масив «Східний» з вул. Бродівською, а також мікрорайонів «Аляска», «Сонячний» та «Східний» з міською лікарнею №2 та управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради.

До слова, на маршруті маршрут №21 курсуватиме чотири низькопідлогові автобуси комунального підприємства «Тернопільелектротранс».


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews