У Тернополі відвідувач банку погрожував підірвати установу

22.05.2020 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терміново

Про значну кількість автомобілів поліції біля “Ощадбанку” на вул. Миру 21 травня близько 18.00 редакцію Терміново повідомив читач Андрій, який згодом надіслав на електронну адресу фото з місця події. 

За словами тернополянина, жителі прилеглих будинків думали, що була спроба пограбування банку. У поліції журналістці Терміново повідомили, що насправді чимало правоохоронців оперативно прибуло до фінустанови через конфліктного відвідувача.

– Виникло непорозуміння між клієнтом і працівниками банку, – повідомив начальник відділу комунікації поліції в Тернопільській області Сергій Крета. – Він їм погрожував, казав що підірве банк, має бомбу. Оскільки була загроза вибуху, тому було так багато поліції. Але насправді той чоловік нічого з собою не мав. Його затримали і доставили у міський відділ поліції для встановлення особи і з’ясування всіх обставин цього інциденту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терміново