Держава починає виходити з карантину: школярі стануть абітурієнтами

23.05.2020 08:17   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews
Україна. Коронавірус. Карантин. Випускний... Вже пройшли 2 етапи. Всі чудово знають, що травень - це «місяць випускників».
 
Випускники 2020-го точно запам’ятають свій останній шкільний рік на все життя. І, звичайно, кожен випускник хоче отримати не тільки вищу освіту, але і цікаве навчання. 
 
Наша держава давно практикує програми обміну студентами. Крім поліпшення своїх знань, студент також підвищує свої мовні навички, здобуває безцінний досвід і позитивні емоції на довгий час. Така програма існує і з дружньою країною Туреччиною. 
 
Днями під час зустрічі народної депутатки України Комітету Верховної Ради Людмили Марченко з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахмет Гульдере обговорили перспективи і кроки реалізації програми обміну для студентів, адже вступна кампанія вже буде стартувати. Все для того, щоб наші студенти мали можливість навчатися на бакалавраті, магістерській програмі, аспірантурі, і докторантурі.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews