Маленьким пацієнтам дитячого онкогематологічного відділення допомагають разом з фондом «Живи»

24.05.2020 14:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Кожна людина може долучитись до допомоги тернопільському дитячому онкогематологічному відділенню медпрепаратами, витратними матеріалами та необхідним обладнанням. Прохання про допомогу постійно з'являється у групі соціальної мережі Фейсбук "Міжнародний благодійний фонд "Живи".

Нещодавно люди допомогли зібрати іграшки, які даруватимуть хворим діткам радість та позитивні емоції.- проєкт "Скринька хоробрості". Також придбано і доставлено у відділення набори для катетеризації та шовний матеріал. Набори для катетеризації медики намагаються купувати оптом, бо так значно дешевше. В наборі є все необхідне для встановлення. Катетер маленьким пацієнтам встановлюють в реанімації лікарі-реаніматологи для того, щоби підключення крапельниць було менш травматичним і болючим.Такий катетер може стояти під ключицею три тижні, дає можливість вводити всі необхідні ліки в вену і допомагає дитині уникнути щоденного болю й страху. Всі діти, які борються з онкологічними захворюваннями, отримують дуже велику кількість ліків саме через внутрівенне введення. 

null

Завдяки допомозі небайдужих та зібраним коштам (10872 грн) у травні лікарі купили 20 таких наборів  У відділенні дитячої онкогематології завжди є потреба в наборах для катетеризації. Також за гроші фонду відділення купує і інше необхідні для лікування дітей медичне обладнання.

"Група у Фейсбуці створена для надання допомоги та підтримки онкохворим діткам та їх родинам. Рак - не вирок!!! Переважна більшість цих дітей після лікування повністю одужують і продовжують повноцінно жити. Але досить часто в боротьбі з хворобою їм потрібна допомога небайдужих людей. - пишуть організатори збору допомоги - Ми вдячні кожному з вас за підтримку! Дякуємо всім хто допомагає онкохворим дітям одужувати! Робити добро легко!" В групі також подають інформацію про потреби та лікарняне життя маленьких пацієнтів Тернопільського дитячого онкогематологічного відділення та звітують про використання отриманих грошей з призначенням платежу "Благодійна допомога".

null

Допомогти пацієнтам відділення можна перерахувавші гроші.

Карта Приватбанку - 5169330520463859
Отримувач МБФ "ЖИВИ"
Призначення платежу: Благодійна допомога.
 
Р/р для юр.осіб і тих, в кого рахунки не в Приватбанку -
IBAN UA303385450000026003300357868
Код ЄДРПОУ 43538969
МБФ "ЖИВИ"
Призначення платежу: благодійна допомога.
 
null
 
 

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews