Народна депутатка з Тернопільщини Людмила Марченко домовилася з Туреччиною про навчання тернопільських студентів за програмою обміну

24.05.2020 15:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Народна депутатка з Тернопільщини Людмила Марченко зустрілася із Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахмет Гульдере та обговорила перспективи навчання тернопільських студентів у Туреччині за програмою обміну. Розмова пройшла успішно і цю програму уже незабаром почнуть реалізовувати. Людмила Марченко зазначає, що в іншій країні студенти не лише зможуть здобувати професійні знання та навики, а й вдосконалювати знання іноземних мов. Про це політик написала на своїй сторінці у Facebook:

«Держава починає виходити з карантину.

Вже пройшли 2 етапи. Всі чудово знають, що травень - це «місяць випускників». Випускники 2020 точно запам’ятають свій останній шкільний рік на все життя) І звичайно кожен випускник хоче отримати не тільки вищу освіту, але і цікаве навчання.

Наша держава давно практикує програми обміну студентами. Крім поліпшення своїх знань, студент також підвищує свої мовні навички, здобуває безцінний досвід і позитивні емоції на довгий час. Така програма існує і з дружньою країною Туреччиною.

На зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахмет Гульдере обговорили перспективи і кроки реалізації програми обміну для Тернопільських студентів, адже вступна кампанія вже буде стартувати. Щоб наші студенти мали можливість навчатися на бакалавраті, магістерській програмі, аспірантурі, і докторантурі», - пише Людмила Марченко.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews