Віталій Мариновський: «Футбол – це не лише гра, а й цілий спортивний всесвіт зі своїми правилами та законами»

25.05.2020 10:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Маленькими кроками до великої справи. У Тернополі планують відкрити футбольну академію. Одним із натхненників цієї справи є підприємець і благодійник Віталій Мариновський. Днями він побував на зустрічі із відомим тренером і футболістом Остапом Маркевичем.

Читайте також

Віталій Мариновський: «Три дні можу обійтися без їжі»

– Тригодинна розмова Остапа Мироновича з тренерами та функціонерами Тернопілля – дуже цінна. Він поділився власним досвідом із підготовки юних спортсменів, описав тренувальний процес і підготовку до змагань різних вікових груп академії «Вільяреал». Ще одною важливою віхою в розмові були тонкощі психологічної підготовки молодих футболістів, – каже Віталій Мариновський.

Зорганізували захід директор «Футбольної Академії Тернопіль» Святослав Гарин та керівник футбольної школи «Чемпіон» Дмитро Андрієшин. А спілкування проходило в актовій залі управління спорту міської ради.

– Особисто хочу подякувати пану Остапу та його асистенту Сергію Атласюку. Їхні розповіді були інформативними та цікавими. Вірю, що частку досвіду переймуть і наші, місцеві тренери. Футбол – це не лише гра, а й цілий спортивний всесвіт зі своїми правилами та законами, тут важлива кожна деталь,  – резюмує Віталій Мариновський.

Галина Кіт


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews