На Прикарпатті поліція встановлює обставини трагічної загибелі 58-річної туристки

25.05.2020 10:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Магнолія-ТВ

У межах розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини події, що трапилася на Верховинщині.

Читайте також

За фактом загибелі людей через падіння крану поліція Івано-Франківська розпочала кримінальне провадження

Нагадаємо, 21 травня о 19:13 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у Верховинському районі зі скелі обвалилася жінка. Потерпілу на ношах, з численними травмами, було доправлено до села, але медики констатували смерть жінки, пише - Магнолія-ТВ.

Слідством встановлено, що група туристів на Чорногірському хребті в районі урочища «Гаджина» гори Шпиці виявила травмовану жінку та одразу викликала допомогу. Рятувальники і волонтери прибули о 22:10. 58-річна жінка перебувала у важкому стані. О 03:45 франківку доставлено до с. Бистрець, але жінка уже була без ознак життя. Правоохоронці з’ясували, що жінка приїхала на відпочинок в гори і поселилася із знайомими у вище вказаному селі. Того ж дня, коли травмувалася, вона не пішла в гори із товаришами, а залишилася в котеджі. Опісля в обідню пору самостійно вирішила здійснити сходження на гору Шпиці. Ввечері її травмованою виявили інша група туристів.

Наразі поліцейські кваліфікують цей випадок за ч. 1 ст. 115 ККУ з відміткою «нещасний випадок».

В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини події для об’єктивного розгляду справи.

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ