Тернопільщина: у райцентрі відкрили ще один ринок

26.05.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У місті Монастириська, що на Тернопільщині, відновили роботу міський агропродовольчий ринок. Таке рішення, після довготривалих дискусій, прийняли на позачерговому засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС при Монастириській РДА.

Як зазначає Держпродспоживслужба, з 26 травня дозволити роботу Монастириського міського агропродовольчого ринку без провадження діяльності, яка вимагає від оператора ринку отримання експлуатаційного дозволу. Тобто, без м’ясного і молочного павільйонів. Також, комісія зобов'язала органи місцевого самоврядування створити робочі групи, які будуть перевіряти дотримання протиепідемічних заходів на підприємствах, установах, закладах торгівлі та інших об’єктах, роботу яких дозволено в умовах послаблення карантину.

До слова, окрім ринку в Монастириська, який відновив свою роботу сьогодні, станом на 25 травня в області запрацювали ще 15 агропродовольчих ринків. Зокрема у Бережанах, Чорткові, Кременці, Борщеві, Бучачі, Теребовлі, Заліщиках, смт Підволочиську, смт Козові, смт Гусятині та у Тернополі.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews