Чого слід чекати від iPhone 12 серії?

26.05.2020 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Поки більшість населення планети чекає завершення пандемії, фанати смартфонів від Apple по крупицях збирають інформацію про новую серію iPhone. Бюджетний варіант (SE 2020) трохи втамував спрагу стражденних, проте всі в очікуванні флагманської моделі. Хоча багато користувачів все ж віддають перевагу iPhone 11 Pro, пояснюючи свій вибір кількома причинами. 

Що нового буде в iPhone 12?

null

Підвищений попит на Айфон 11 Про пояснюється двома нюансами:

- Apple відклали вихід нового смартфона на невизначений термін (офіційно лише на один-два місяці, проте пандемія має свої «плани», які можуть відкласти презентацію «дванадцятого» до наступного року);

- зазвичай після виходу революційної моделі, котрою безперечно є iPhone 11 Pro, виробники трохи «відпочивають» на наступній лінійці.

То що вже відомо про очікувану серію гаджетів:

- базова, Про та Про Макс версії смартфона будуть мати екран у 5,4 дюйма, 6,1 та 6,7 дюйма відповідно;

- флагманські моделі будуть мати дисплей з частотою 120 Гц та функцією ProMotion;

- за попередньою інформацією, місткість батареї змінюється тільки у смартфоні 12 Pro Max;

- оптичний зум замість двократного буде трикратним;

- смартфони будуть оснащені оновленою системою Face ID.

Висновок

Звісно, інформації про майбутній айфон не так багато, як того хотіли б прихильники, проте її цілком достатньо, щоб зробити попередні висновки. Виробники, звичайно, оновили кілька функцій, та тотального перероблення смартфона не слід очікувати. То ж власникам iPhone 11 Pro не варто побоюватись, що їх гаджет втратить свою продуктивність чи актуальність.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews