«Карантин, звісно, спричинив економічні негаразди в Україні, але від них них потерпає весь світ», – Андрій Богданець

28.05.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Введення карантину в Україні було правильним кроком. Хоч обмеження вплинули на стан економіки, але вони, в першу чергу, допомогли уникнути значної кількості смертей.

На цьому наголосив народний депутат з Тернополя від «Слуги Народу» Андрій Богданець у прямому ефірі програми «Аргументи» на телеканалі «Тернопіль 1».

– Найважливіше – зберегти здоров’я та життя людей. Так, звісно, є економічні недоліки карантинних обмежень, але від них потерпає весь світ, не тільки Україна. Дякуючи Богу, ми проходимо цей період тихо й спокійно. Я за те, щоб зараз людям давали можливість працювати з дотриманням тих карантинних норм, які запровадив МОЗ. Ми розуміємо, що українцям потрібно за щось жити, харчуватися й утримувати свої родини. Якби в Україні не запровадили карантин і це призвело б до смертей, то всі б кричали: «Робіть щось – у нас проблеми». Це також потрібно розуміти, – пояснив Андрій Богданець.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews