В реанімації Рівненської обласної дитячої лікарні - новий апарат ШВЛ

29.05.2020 10:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Апарат ШВЛ «HAMILTON-C3», придбаний завдяки ґрантовому проекту БО "Серце дітям України" програми «Кусаноне» від уряду Японії, вже в реанімації Рівненської обласної дитячої лікарні і введений в експлуатацію!

Цей апарат ШВЛ має високотехнологічну комплектацію, що відповідає сучасним міжнародним вимогам до інтенсивної терапії. HAMILTON-C3 має стратегію захисту легень, що мінімізує ускладнення від підключення дитинки до вентиляції легень. А ще апарат має інтелектуальний режим , який стимулює пацієнта до спонтанного подиху, що дозволяє скоротити час вентиляції легень. Крім того апарат має ряд інших критеріїв про які розповісти можуть лише лікарі. Про це пише директор БО "Серце дітям України" Марина Кузмічова.

«Друзі, наш перший апарат ШВЛ «HAMILTON-C3», придбаний завдяки ґрантовому проекту БО "Серце дітям України" програми «Кусаноне» від уряду Японії, вже в реанімації Рівненської обласної дитячої лікарні і введений в експлуатацію! Цей апарат ШВЛ має високотехнологічну комплектацію, що відповідає сучасним міжнародним вимогам до інтенсивної терапії. HAMILTON-C3 має стратегію захисту легень, що мінімізує ускладнення від підключення дитинки до вентиляції легень. А ще апарат має інтелектуальний режим , який стимулює пацієнта до спонтанного подиху, що дозволяє скоротити час вентиляції легень. Крім того апарат має ряд інших критеріїв про які розповісти можуть лише лікарі. Як же я люблю ці захоплені розповіді наших медиків! Мало розуміючи, вислуховуєш всі дрібнички, отримуючи неймовірний заряд позитиву від блиску в очах тих, хто щодня рятує маленьких пацієнтів.

Дякую всім хто долучився до співфінансування цього проекту. Ми очікуємо надходження ще двох апаратів і після цього я детально опишу на що саме пішли Ваші кошти у цьому проекті, адже епідемія COVID-19 внесла деякі зміни до проекту і ці зміни є позитивними, але «не кажу гоп поки не перескочу». 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews