На Тернопільщині частково відновлять навчання у вишах

30.05.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 

У Тернополі з 1 червня відновлять роботу заклади професійної освіти, передфахової вищої освіти та вищі навчальні заклади. Таке рішення прийняли під час позачергового засідання комісії ТЕБ та НС.

Часткове відновлення навчання відбудеться для студентів випускних груп. Вони зможуть відвідувати заняття, але дотримуючись епідеміологічних вимог. Тобто, одночасно в приміщенні зможуть перебувати не більше 10 осіб.

«Відбудуться професійно-практичні підготовки, державні кваліфікаційні атестації, а також підготовчі заходи до практики на виробництві. Крім того, пройдуть планові атестації для подальшого отримання документів про професійну, фахову передвищу та вищу освіту. Заплановані й публічні захисти наукових досягнень у формі дисертацій», — зазначає начальниця управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома.

До слова, навчання в Шумському та Кременецькому районах не відновлять.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews