Звернення тернополян до влади з вимогою припинити нападки на українську мову

30.05.2020 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: ВО "Свобода"

Майбутнє України, наших дітей опинилося під загрозою. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вимагає перегляду закону про мову. Іншими словами, це відмова від державного захисту української мови в Україні. Закон про мову став ключовим на шляху України до Європи. Закон про мову відродив українське кіно, книги, мистецтво. Українські діти отримали можливість повноцінного патріотичного виховання.

А що тепер? Нас хочуть позбавити української мови — головної ознаки нації. Нас знову хочуть поділити на різні сорти за кремлівським сценарієм. Нас намагаються зневажити і принизити, як це робили сотнями років різні окупанти.

Сьогодні ми звертаємося до Голови Верховної Ради, Президента і депутатів Верховної Ради! Вимагаємо припинити нападки на основи української нації та державності! Руки геть від нашої мови, історії, культури! Ми захистимо наше право бути собою на своїй Богом даній землі! Ми не допустимо малоросійського реваншу! Слава Україні!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВО "Свобода"