Не нагнітайте ситуацію: директор «Карпат» виступив із заявою щодо коронавірусу в клубі

30.05.2020 18:59   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: 24 Спорт

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин прокоментував інформацію про епідемію коронавірусу в команді, через яку був перенесений матч проти «Маріуполя».

Гравці львів'ян розпущені по домівках і чекають повторного тестування на коронавірус. Матч з «Маріуполем» в неділю, 31 травня, не відбудеться, пише - «24 Спорт».

 

Дорогі друзі журналісти! Будь ласка, не нагнітайте ситуацію вигадками і неперевіреною інформацією. Мені просто волосся дибки стає, коли я читаю про госпіталізації, легіонерів та інші дурниці.

Ми рухаємося відповідно до протоколу, перебуваємо в постійному контакті з УАФ та УПЛ. Ситуація під контролем, ніяких симптомів в інфікованих нема. В понеділок ще раз всі пройдуть тестування. Найгірше, що зараз може бути – це паніка, спричинена вашими постами. Дякую за розуміння,
– написав Ящишин на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Головне про ситуацію у «Карпатах»:

  • «Карпати» перебувають на останньому місці турнірної таблиці чемпіонату України, маючи в своєму активі лише 14 очок після 23 зіграних турів.
  • Взимку «Карпати» могли стати народним клубом, проте в підсумку процес передачі прав міській раді був провалений.

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 24 Спорт