У Франківську п’яний водій поцупив дорожній знак (Фото)

30.05.2020 22:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Голос-Інфо

В Івано-Франківську патрульні затримали нетверезого водія, який в’їхав у стіну будинку, пошкодив чуже авто та поцупив дорожній знак.

Читайте також

П’яний священик, який вчинив ДТП на Прикарпатті, програв апеляцію у суді
У Франківську п’яний водій намагався переконати патрульних, що запах алкоголю спричинив кондиціонер
Святе причастя? Селяни Пійла стали на захист священика, який влаштував п’яну їзду

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Івано-Франківської області, пише - Голос-Інфо з посиланням на Суспільне.

«На лінію «102» звернувся громадянин та повідомив, що на вулиці Незалежності невідомий на автомобілі пошкодив дорожній знак, його авто та в’їхав у стіну будівлі. Після чого водій пішов у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце події, патрульні виявили пошкоджений автомобіль Mitsubisi Lancer. Заявник описав водія, що спричинив ДТП, і розповів, що той прихопив дорожній знак.

За описом винуватця ДТП, патрульні виявили чоловіка, схожого за орієнтуванням, на вулиці Шевченка. 28-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду на вміст алкоголю в організмі він відмовився.

Інспектори склали протоколи за ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння) та ст.124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос-Інфо