До Дня захисту дітей у Шумській ОТГ влаштують конкурс малюнка, відеочелендж та селфі-акцію

31.05.2020 16:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

До Дня захисту дітей у Шумській об’єднаній територіальній громаді проведуть конкурс дитячого малюнка, а також влаштують відеочелендж, відеокалейдоскоп та селфі-акцію. Про це повідомляють у Шумській міській раді

«У Шумській громаді є чудова традиція відзначати 1 червня День захисту дітей креативно та з урочистою програмою. Цього року немає можливості збиратися гуртом разом з дітьми, щоб святкувати, тому пропонуємо зброити це онлайн. Найперше – пропонує хлопчикам і дівчаткам долучитисядо конкурсу дитячого малюнка «Намалюй свою мрію» (роботи надсилати на електронну пошту відділу освіти, культури, молоді та спорту міської ради shm.otg.osvita@ukr.net з поміткою  КОНКУРС до 1 червня 2020 р.). Також діти можуть взяти участь у відеочеленджі «Щасливі шумчики» (до 1 червня розмістити  коротке відео у соціальній мережі FB з хештегом  #щасливі_шумчики), де дитина шумить незвичайним «інструментом» (кришками кастрюлі, ложками та ін.), що  відтворює веселу мелодію. А ще, для дітей ми готуємо відео-калейдоскоп «В гостях у казки» у бібліотеках громади та селфі-акцію з улюбленою книгою «Читати – це круто!» з хештегом #читати_це_круто», - розповідають у Шумській міській раді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews