На Підгаєччині двох хлопців побили до півсмерті, поліція розшукує свідків

31.05.2020 18:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Допомоги небайдужих потребують двоє жителів Підгаєччини. 22-річний та 17-річний молодики отримали важкі травми внаслідок конфлікту між компаніями, який стався 25 травня у селі Гнильче. Хлопців з тілесними ушкодженнями спочатку шпиталізували до районної лікарні. Проте наступного дня через погіршення стану здоров’я транспортували до медзакладів Тернополя. У потерпілих діагностували важкі травми голови.

Як повідомила сестра одного з потерпілих, стан її 17-річного брата важкий. Хлопцю вже зробили одну операцію, попереду ще дві.

“Перший день лежав у Підгайцях в лікарні, а потім перевезли у Тернопіль і відразу зробили операцію – по вилученню осколків з голови, попереду ще дві. На другу операцію потрібні пластини. Набір пластин вартує 22,900 тисячі гривень.

Брат прийшов до тями, але права сторона не рухома взагалі – ні ногою, ні рукою, він говорити не хоче, стане поїсть трохи банана, плаче, бо голова болить дуже сильно“, – повідомила Юлія Космірак.

Розповіла дівчина й те, що дізналася про той день, коли її брат отримав важкі травми. За словами Юлії, вночі хлопці сиділи в центрі села з компанією. До них підїхали дві машини з Яблунівки, одна з яких – таксі. І тоді між компаніями сталася бійка.

“Достименно не знаю, що там сталося, але маю інформацію, що перед приїздом телефонували і погрожували, можливо через дівчину, не знаю точно. Приїхали, вибігли з бітами, побили і втекли, залишивши мого брата помирати на дорозі. Один із потерпілих – Володя, на колоніх доліз додому, а мій Женя валявся на дорозі, далі друзі повідомили батьків ті знайшли машину, щоб привезти додому, бо брат не міг йти своїми ногами.

У поліції відносно цієї події відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці з’ясовують усі подробиці, тривають слідчі дії.

“25 травня до співробітників Підгаєцького відділення поліції надійшло повідомленням від жительки села Гнильче про побиття її 22-річного сина та його 17-річного товариша. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру  досудових розслідувань з правовою кваліфікацією злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 ККУ –  умисне тяжке тілесне ушкодження. На даний час тривають слідчо-оперативні заходи з метою з’ясування усіх обставин події. Поліцейські встановлюють свідків і очевидців злочину. За попередніми даними, потерпілі отримали важкі травми внаслідок конфлікту, що стався між компаніями молодих людей вночі 25 травня у селі Гнильче”, – повідомили у поліції.

Сестра потерпілого звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на лікування. Зробити це може кожен із нас. Важлива кожна гривня.

Номер картки Ощадбанк
4790 7299 4108 6613 Цяпало Зоряна Василівна(мама)
Приват-банк5168 7573 6783 5974 Данилюк Євген( потерпілий)


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто