«Поки всі вдома - змінюйся»: Наталія Колодницька та Ірина Демкура

Мрії та плани стають реальністю за умови зусиль і терпіння.

01.06.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Такий висновок можна зробити після вчорашнього ефіру з Наталією Колодницькою (Нетовкіною), власницею Ювелірного Дому ZARINA, президенткою ГО «Ділові Українські Жінки», яка завітала на онлайн-зустріч до Ірини Демкури, співвласниці ТЦ "Атріум", президентки ГО "Ділові Українські Жінки" у Тернопільській області.

Наполегливість і цілеспрямованість Наталії вражає. У 1998 році вона створила перший діамантовий український бренд, подолавши перепони тогочасної бюрократії, закостенілих уявлень про можливість жінки керувати ювелірною справою. Бізнес з роками розвинувся, став сімейною справою. Як зауважила під час зустрічі пані Наталія, все вдалося методом помилок. Сьогодні вона допомагає іншим жінкам реалізуватися.

Створення громадської організації «Ділові Українські Жінки» продиктоване прагненням підтримати інших. За словами Наталії Колодницької, це організація, яка допомагає жінці знайти себе, і нині об'єднує представниць 16 міст України. У них спільні цінності, прагнення служити іншим, опікуватися і своєю родиною, і зовсім незнайомими людьми. Так діє кожна жінка, яка зуміла реалізуватися.

null

Реалізовану жінку, на переконання пані Наталії, визначає цілеспрямованість і творчий підхід до усього та уміння бути потрібною собі. А якщо ти потрібна собі, то ти будеш потрібною й іншим.

За складних часів ZARINA не зупинилася. Триває робота над новими колекціями. Для працівників проходять тренінги, покликані допомогти переосмислити життєвої позиції, і загалом в роботі кожного офісу є нова стратегія.

Розширюється не лише бізнес, а і проєкти благодійного характеру. Вони стосуються культурної, духовної спадщини. Один з таких проєктів реалізується на Чигиринщині, території першої козацької столиці. До участі в таких проєктах все більше залучається молоді. Так зміцнюється духовність, світ змінюється на краще.

І на завершення про назву Ювелірного Дому. Середню доньку пані Наталії звуть Заріною. За часів скіфської держави так звали царицю, яка опікувалася золотарством, і за її правління держава була могутньою і квітучою.

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Вже найближчим часом ми зустрінемося зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома - Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews