Лелеченята зі зламаного дерева у Бережанах підростатимуть у Львові

02.06.2020 14:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Під час негоди 31 травня у Бережанах впало дерево, а разом з ним гніздо з лелеченятами. Пташенята разом з гніздом опинилися посеред дороги. Про мокрих від дощу птахів, яких потрібно було терміново прилаштувати, написали у соціальних мережах.

Варіанти порятунку пропонували різні від спроби повернути батькам до перевезення у Центр реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку. Але активістки спільноти  "Pet Friendly" Тернопіль. Країна Щасливих Тварин" прийняли інакше рішення - вночі вони виїхали по малечу і вже вранці чотири лелеки були у Львові. "Малеча в безпеці! Курчаточка успішно доставлені по-місцю призначення, - написала Вікторія Шевчук, - Ми забрали малечу, яку погодився прийняти та виростити Орест Заліпський в "Домівці врятованих тварин", де є усе необхідне і, головне, спеціалісти в цій галузі. Затягувати чи відкладати на потім це було неможливо - бо малеча знесилена та голодна. Ми вдячні усім, хто допоміг нам фінансово!"

У "Домівці врятованих тварин" пташенятами опікується Ірина Назарук. Годують малечу мілкою рибкою. Малята покриті білим пушком та мають здоровий апетит. І вже клекочуть, як дорослі лелеки. 

Підтримати, допомогти спільноті "Pet Friendly" Тернопіль. Країна Щасливих Тварин" можна фінансово. Гроші приймає на рахунок Вікторія Шевчук: 4149 6293 9977 9792/


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews