«Поки всі вдома - змінюйся». Інновації в Україні та посткарантинні перспективи для молоді. Костянтин Євтушенко

02.06.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Зробити так, щоб українські таланти залишалися в Україні — основне завдання творців інноваційного парку UNIT.City.

Про інновації в Україні та посткарантинні перспективи для молоді поговоримо з Костянтином Євтушенко, керівним партнером UNIT.City, експертом у галузі залучення інвестицій, управління в епоху змін та альтернативної енергетики.

Зустріч відбудеться 3 червня о 17:00 на платформі Поки Всі Вдома - Маркетинг зміні.

Спікер також поділиться своїм досвідом подолання коронавіруваної кризи.

“Для UNIT.City це перша криза. Але ми входимо в неї впевнено за рахунок крутого досвіду нашої команди. Ще у січні ми проаналізували ситуацію і знали, що насуватиметься рецесія. Ми були до цього готові. Ми бачили не одне економічне падіння і вміємо використовувати можливості, які з'являються під час кризи. У цей період ми входимо досить стабільно: залучаємо нові партнерства та інвестиції. Від початку створення UNIT.City нашою філософією був розвиток екосистеми та стійкого ком'юніті. Тому найголовніше для нас зараз – це турбота і підтримка наших резидентів. Ми розуміємо, що ситуація складна для всіх. І для нас це також серйозний виклик", — говорить Костянтин Євтушенко.

Інтерв'ю модеруватиме Demkura Taras, підприємець, к.е.н., віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України.  

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Вже найближчим часом ми зустрінемося зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома - Маркетинг змін (https://www.facebook.com/groups/687778691960235/)


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews