Депутат Тернопільської обласної ради очолив місцевий осередок новоствореної партії

02.06.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: обласТь

Депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук очолив обласну організацію партії «За майбутнє».

Про це під, час брифінгу у прес-клубі, повідомили ініціатори створення на Тернопільщині регіонального відділення цієї політичної сили: народний депутат Іван Чайківський, депутати облради Володимир Болєщук та Андрій Цибульський.

Читайте також

Господарі Тернопільщини об’єднується заради майбутнього України

Вікіпедія розповідає про пана Болєщука таке – народився 17 грудня 1974 року в Тернополі, український економіст, політик, військовик, громадський діяч. Депутат Тернопільської обласної ради чотирьох скликань. Один з координаторів громадського руху «Зарваницька ініціатива» на Тернопільщині. Рядовий батальйону «Тернопіль» під час проведення АТО.

У обласній раді цього скликання Володимир Болєщук представляє партію «Громадський рух «Народний контроль» та є уповноваженим представником її фракції.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, 20 травня 2020 року народні депутати об’єднання «За майбутнє» оголосили про створення нової однойменної партії. Лідер новоствореної партії – Ігор Палиця.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: обласТь