«Миші», які з'їли 150 вагонів зерна будуть виявлені і покарані згідно з законодавством, - радник міністра МВС Михайло Апостол

02.06.2020 21:13   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

Нещодавно TeNews писав, що за інформацією радника міністра МВС у Чорткові «миші з'їли» 150 вагонів зерна у Чорткові на Тернопільщині.

- Майже 2700 вагонів зерна, яке повинно б знаходитися на зберіганні у Держрезерві з’їли миші. Сума збитків більше 800 млн грн. Цю нестачу, за словами колишнього керівника Держрезерву Ярослава Погорілого, виявили в ході аудиту. Ненажерливі миші добралися також до структури Держрезерву у Чорткові на Тернопільщині. Тут вони очистили склади зерна, яке б помістилося у більше як 150 вагонів-зерновозів – написав Михайло Апостол.

Читайте також

За інформацією радника міністра МВС у Чорткові «миші з'їли» 150 вагонів зерна

Та не всі зрозуміли, що про мишей в пості Михайло Апостол, згадав і іронічній метафорі. І багато хто почав рахувати, що для того щоб з'їсти стільки вагонів зерна треба мільйярд мишей...

Детальніше про "мишей" дивіться у відео:

В новому повідомлення радник міністра пише, що відносно інформації, яка надана в інтерв’ю колишнього керівника Держрезерву Ярослава Погорілого про виявлену аудиторською службою недостачу зерна на суму понад 800 млн. грн. він звернувся до голови Національної поліції Ігора Клименка. Поліція розпочала провадження за ч. 5 ст.191 Кримінального кодексу України. У разі підтвердження заявлених в інтерв’ю фактів, на винних чекає суворе покарання.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews