На Білецькій косі у Тернополі під час толоки зібрали 86 мішків сміття

02.06.2020 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Майже два десятки містян у суботу, 30 травня, згуртувалися, аби прибрати від сміття Білецьку косу.

Така толока у вихідні дні за ініціативи тернополян Олега Галамая та Микити Беднягіна стала вже традиційною. Цього разу людям вдалося зібрати 86 мішків сміття за 3 години.

– Приємно, що до нашої толоки долучаються не лише одні й ті ж тернополяни, але й новачки. Допоки дозволила погода, у суботу ми прибирали територію Білецької коси. Наступного тижня плануємо взятися також за «Циганку». Запрошуємо місцевих жителів долучатися. Дощова погода останні ми днями призвела до зменшення кількості відпочивальників на берегах Тернопільського ставу. Однак хочу відмітити, що з території, яку ми прибрали у минулі вихідні, цієї суботи, на жаль, знову довелося винести 2 мішки сміття, – пояснив Олег Галамай.

У суботу, 6 червня, організатори знову запрошують тернополян на толоку. Збір поблизу готелю «Галичина» о 09:00. З собою необхідно мати рукавиці та великі сміттєві пакети.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни