За перемогу у фотоконкурсі «Спортивна дітвора» переможців нагородять цінними призами

04.06.2020 11:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

До Міжнародного дня захисту дітей, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення започаткував фотоконкурс "Спортивна дітвора". Вік учасників до 18 років, тема світлин "Зайняття улюбленим видом спорту". організатори чекають не тільки фото дітей, які займаються спортом, а і їх батьків. Переможців хочуть відзначити цінними подарунками.

Умови участі прописані на сторінці центру у фейсбук: "Поставити лайк та «+» під цим постом, зробити оригінальне фото, де ви чи ваші діти займаєтеся улюбленим видом спорту чи руховою активністю та викласти його у фейсбуці. Зробити пост у фейбуці, де позначити через активне посилання сторінку Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення. Чекати на результати. 

Переможці будуть обиратися рандомно 5 червня.

Галина Федорович,  директоркаТернопільського міського центру фізичного здоров'я населення: "Ми започаткували фотоконкурс "Спортивна дітвора", щоб продемонструвати які активні, спортивні і щасливі юні тернополяни. Усі учасники фотоконкурсу будуть відзначені електронними сертифікатами, а цінними призами нагородимо переможців рандомного розіграшу з числа учасників."


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews