На Тернопільщині засудили священника до трьох років позбавлення волі

04.06.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі намагаються засудити священника, який став винуватцем масштабної аварії. Прокурори вимагають  призначити йому вирок  у вигляді 5 років позбавлення волі та заборонити сідати за кермо.

Як повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду, 39-річний священник в стані алкогольного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся мікроавтобусом. В наслідок удару, водій та шестеро пасажирів, серед яких і діти, отримали різного роду тілесні ушкодження. Сам же чоловік визнав свою провину. Суд, враховуючи розкаяння обвинувачуваного та наявність шістьох дітей, звільнив священнослужителя від відбування основного покарання, встановивши один рік іспитового строку. Також, він був зобов'язаний сплатити 418 тис. 76 грн постраждалим за завдану матеріальну та моральну шкоду. Проте, прокурори не погодилися із таким рішення та подали апеляцію.

В результаті чого, колегія суддів скасувала попередній вирок та ухвалила новий. Так, священнослужителя засудили до 3 років позбавлення волі, та на такий же термін позбавлення водійських.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews