Журналістів Рівненщини відзначили дипломами і призами

04.06.2020 19:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

З 2018 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради проводить конкурс серед засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх».

Ці заочні змагання присвячуються Дню журналіста України, що традиційно відзначається 6 червня. Їх учасниками могли стати будь-які ЗМІ чи групи в соціальних мережах, котрі займаються пропагуванням масового спорту.

За підсумками цього року, перемогу у номінаціях здобули:

Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» на радіо:

Філія публічного акціонерного товариства "Національна суспільна  телерадіокомпанія України" Регіональна дирекція UA: РІВНЕ; 

Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» на телебаченні: ТОВ «Телерадіокомпанія «Ритм»;

Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» у друкованих періодичних виданнях: Обласна газета «Рівне Вечірнє»;

Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» в електронних виданнях: Cайт "ВСЕ";

Найкраще висвітлення фізкультурного руху «Спорт для всіх» у соціальних мережах: Інформаційний ресурс у соціальній мережі Фейсбук «Спортивні новини Млинівської ОТГ».  

Всі переможці були нагороджені дипломами і кубками КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення НОК України в Рівненській області.

За матеріалами РОДА

null
Фото: РОДА

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews