«Поки всі вдома — змінюйся»: Костянтин Євтушенко

04.06.2020 20:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Ви можете переходити вулицю, не остерігаючись автомобілів (бо ви в пріоритеті), а на роботі каву вам принесе дрон.

Це не фантастика, а дійсність в унікальному, інноваційному місті, і про неї розповів Костянтин Євтушенко, (Constantine Yevtushenko), керівний партнер UNIT.City, експерт у галузі залучення інвестицій, управління в епоху змін та альтернативної енергетики.

Криза не стала для команди першого в Україні інноваційного парку несподіванкою, бо вчасно була проаналізована ситуація. Нині в UNIT.City залучаються нові партнерства та інвестиції.

Один з найбільших у Центрально-Східній Європі центрів інновацій займає площу в 30 га, і тут є вся інфраструктура для розвитку бізнесу у сфері високих технологій та креативних індустрій. Діє вона на фоні створеної екосистеми.

null

Основою міста є освіта. Створено школу, де навчають IT-спеціальностям. Працює вона 24 години на добу 7 днів на тиждень. Там немає вчителів. Є система, схожа на гру, де є рівні (21 рівень). У цій унікальній школі вчать також спілкуватися: створено групи, в кожну з яких входить двоє студентів, і всі вони повинні працювати в команді.

У перспективі − створення дитсадка, і, схоже з усього, він також буде інноваційним.

В UNIT.City працюють лабораторії, де наукові підходи поєднуються з освітніми. Створюється офісна інфраструктура, і кожен об'єкт споруджується за відкритим конкурсом, а за результатами − може конкурувати з міжнародними. Окремим проєктом стало будівництво житла, і в ньому головним стало створення таких умов, щоб люди могли жити довше і якісніше.

Команда UNIT.City працює також над проєктами для підприємців, і тут Костянтин Євтушенко переконаний, що підприємництво − це пошук нового, а не використання старого. І що дуже важливо − бути оптимістом, бо якщо ти сам не віриш у свої сили, то шансів на розвиток немає.

А головне − щоб усі люди були щасливі. У щасливих людей хороша енергетика, і це дає змогу створювати круті речі.

Нагадаємо, що 6 квітня по Україні розпочала роботу платформа «Поки всі вдома — змінюйся». Вона корисна для підприємців, які готові до нових викликів, працівників, фрілансерів, віддалених фахівців, які прагнуть рости та розвиватися, молоді в активному пошуку себе, активних громадян, які прагнуть опанувати нові навички та почати на них заробляти. 

Як проходять онлайн-лекції? Тарас Демкура, підприємець, меценат, віцепрезидент Міжнародної торогової палати, особисто запрошує на інтерв’ю спікерів, які допомагають кожному учаснику платформи зрозуміти себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості та намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Організатори готують нові зустрічі з цікавими спікерами, провідними експертами та запрошують долучатися до платформи «Поки всі вдома — змінюйся».

Вже найближчим часом ми зустрінемося зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua

Долучитися до платформи на фейсбук можна тут: Поки Всі Вдома - Маркетинг змін https://www.facebook.com/groups/687778691960235


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews