Дівчина, яку підозрюють у вбивстві студента з Конго, цікавилася містичними ритуалами

05.06.2020 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни
17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району, яку підозрюють у вбивстві 24-річного студента з Конго, готується днями зустріти у СІЗО своє повноліття. Кажуть, з іноземцем вона зустрічалася і, навіть, представила свого нареченого рідним.

Втім, на зміну романтиці прийшли часті сварки. Останній конфлікт став фатальним для африканця. Що трапилося між ними тієї ночі достеменно невідомо, але Соломія нанесла потерпілому смертельні удари ножем по місцю його проживання та втекла з місця злочину.

Друзі хлопця вимагають справедливого покарання для українки, пише сайт Тернополяни.

— Вона прийшла до нього в 23-ій годині, а вбила о 3-ій ночі. Ми не знаємо, чому він спілкувався з такою як вона, — каже товариш загиблого Джордж.

У селі люди по-різному відгукуються про Соломію. Хтось каже, що вона була доброю дівчиною, гарно вчилася та вміла дивувати. Та от сусіди розповідають, що вона далеко не така, як про неї говорять. 4 роки тому, коли помер її батько, вона дуже змінилася – стала відлюдкуватою та агресивною і захопилася бойовими мистецтвами. Ба більше — стала цікавитися містичними ритуалами — біля старого будинку встановила хрест і часто біля нього щось бубоніла.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни