Рівненські вогнеборці врятували двох дітей

05.06.2020 23:42   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини

Пожежа сталася в одному із багатоквартирних житлових будинків. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. 

4 червня о 23:10 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному житловому будинку в м. Рівне по вул. С.Бандери.

На місце виклику було направлено чергові відділення рятувальників рівненського гарнізону ДСНС. Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить сміття в підвальному приміщенні під сходинковою клітиною в одному з під'їздів п’ятиповерхового житлового будинку. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору.

З квартири на п'ятому поверсі вогнеборці вивели на свіже повітря двох дітей (сестри). Дівчаток коли виводили на вулицю, вогнеборці дали кисневі маски, щоб діти не дихали продуктами горіння. Потому до повної ліквідації пожежі діти перебували у пожежному автомобілі під наглядом рятувальників. Також з четвертого поверху було виведено на свіже повітря ще четверо дорослих мешканців.

О 23:23 пожежу було локалізовано, 23:30 ліквідовано. Жертв та постраждалих не має. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

Від ГУ ДСНС були залучені 4 одиниці техніки та 16 вогнеборців.

null
null

За матеріалами ГУ ДСНС Рівненщини


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУ ДСНС Рівненщини