Тернополянка започаткувала у Facebook соціальну ініціативу «Happy Animals Тернопіль»

06.06.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 7 Днів

За дві доби є перші результати, – розповідає Олена Мудра. Одна з фірм, яка виробляє картонні будиночки для котів, готова вже надати безкоштовно 20 таких будиночків для тих, хто стане господарями безпритульних котиків. Двома кошенятами, яких цими днями знайшли в підвалі, вже опікуються, вигодовують:

Тернополянка започаткувала у Facebook соціальну ініціативу “Happy Animals Тернопіль”

“Приємно, що тернополяни активізуються, долучаються, коментують. У Тернопільській соціально-ветеринарній клініці “Хатіко” вже рік живе собака Булька. І після нашої публікації знайшлася сім’я, яка почала її провідувати. Мама і доця приходять до Бульки і вигулюють її в парку”, – каже зоозахисниця.

Для мене, як і для багатьох містян, які не байдужі до життя безпритульних тварин у Тернополі, є багато відкритих запитань. Перше, це права тварин та їхніх опікунів, як вони прописані законом. Друге, питання стерилізації, чіпування, ідентифікації тваринок, які знаходять господарів.

Тернополянка започаткувала у Facebook соціальну ініціативу “Happy Animals Тернопіль”

Третє, правила утримання, вигулу тварин. А найголовніше, чому я вирішила започаткувати таку сторінку – безпритульним тваринам треба допомагати віднаходити своїх господарів. Люди зможуть бачити фото і відео котиків і песиків, які народилися чи загубилися”.

До слова, котикам та їх господарям, опікунам, зоозахисникам, волонтерам, ветеринарам дуже важлива підтримка медіа – каже Олена мудра – і світ стане добрішим, більше людей захоче прихистити, захистити тваринку) Саме для цього ми і працюємо над соціальною ініціативою Happy Animals Тернопіль
Покроково ми зможемо втілити правила , які розробила команда друзів природи минулоріч і буде в нас більше щасливих тварин і людей!”

Дякую Файне місто нашим безпритульним і домашнім собакам, котикам та їх господарям, опікунам, зоозахисникам, волонтерам, ветеринарам дуже важлива підтримка медіа – і світ стане добрішим, більше людей захоче прихистити, захистити тваринку) Саме для цього ми і працюємо над соціальною ініціативою Happy Animals Тернопіль Покроково ми зможемо втілити правила , які розробила команда друзів природи минулоріч і буде в нас більше щасливих тварин і людей!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 Днів