Сергій Надал: Хочемо провести випускний у кінеці липня, після здачі ЗНО

08.06.2020 09:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Радісну для випускників Тернополя новину на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. Свято може відбутися наприкінці липня.

Міський голова Тернополя Сергій Надал: «Я щиро сподіваюся, що ситуація із коронавірусом буде стабільною і ми зможемо зробити справжнє свято для наших випускників. Попередньо випускний запланували провести після здачі ЗНО. Якщо у вас є цікаві пропозиції святкування випускного – пишіть мені у повідомлення у Facebook, в Instagram свої пропозиції, яким ви бачите святкування».

Чи будуть проводити традиційний парад, поки що невідомо. В Україні через коронавірус досі діє заборона на проведення масових заходів. Тернополяни у коментарях новині від міського голови радіють. «Дякуємо нашому меру і щиро радіємо такому рішенню !!! А вже як це відбудеться нам не так важливо головне ,що свято буде!» - написала у коментарі Галя Іващенко.

Якщо у Вас є пропозиції, як відсвяткувати випускний, - можна писати їх у повідомлення міському голові Сергію Надалу на його Facebook чи Instagram сторінках. До цього закликає сам очільник міста.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews