У Львові судитимуть імовірного хулігана, який намагався убити людину

08.06.2020 14:21   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Кулемет.com

У Львові судитимуть імовірного хулігана, який намагався убити людину. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Читайте також

До львівського хулігана вінничани двічі викликали поліцію

Ідеться про 33-річного львів’янина, який у вересні 2018 року під час конфлікту спричинив вогнепальні поранення місцевому мешканцю та утік з місця події, пише - Кулемет.com.

Надалі зловмисник напідпитку за допомогою зброї незаконно заволодів автомобілем сусіда та знову втік.

За скоєне чоловік близько двох років перебував у розшуку, однак, його вдалось відшукати.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області.

Наразі прокурори скерували до суду обвинувальний акт за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115, ч.4 ст.296, ч.1 ст.289 КК України – закінчений замах на умисне вбивство, хуліганство із застосуванням зброї та незаконне заволодіння транспортним засобом.

За вчинене фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Довідково: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com