На Рівненщині стартував туристичний флешмоб

09.06.2020 18:37   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Флешмоб #своїми_іменами передбачає промоцію туристичних, культурних та історичних об’єктів області завдяки їхнім автентичним назвам.

Ініціативу започаткувало управління культури і туризму Рівненської ОДА у рамках оновленої концепції «Рівненщина туристична». Про це повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

«Подорожуючі часто порівнюють локації з закордонними відповідниками. А відтак і називають їхніми іменами. Рівненська Ісландія, рівненські Мальдіви – звучить, як мінімум, дивно. Можна просто називати їх своїми іменами. Саме тому запускаємо однойменний флешмоб. Таким чином, ми плануємо боротися із комплексом меншовартості. Наша мета зберегти українську автентику», – зазначила начальниця управління культури і туризму ОДА Любов Романюк.

Вона закликала мандрівників та жителів Рівненщини відмовитися від недолугих порівнянь і називати локації своїми автентичними назвами.

Долучитися до флешмобу можна на сторінці «Рівненщина туристична» у соціальній мережі Фейсбук, поширивши інформацію про нього або ж зробити свою власну, у якому закликаєш забути про цю непотрібну звичку.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews