Футбольна академія Тернополя почали готувати нових чемпіонів

10.06.2020 23:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі розпочала працювати дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія». Це вже сьома ДЮСШ на території міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як пояснює голова Тернопільської міської федерації футболу Михайло Ібрагімов, в Україні уже створені такі академії. Зазвичай, вихованці таких шкіл показують кращі результати на чемпіонатах та змаганнях.

«Для підвищення спортивної майстерності юних тернопільських футболістів, які є вихованцями комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту», прийнято рішення відокремити секцію з футболу від занять з інших видів спорту та створити окрему комунальну установу, в якій будуть займатися діти та молодь виключно футболом. З цією метою і було створене «ДЮСШ «Футбольна академія «Тернопіль»»», — розповідає Михайло Ібрагімов

До слова, приміщення академії знаходиться в парку «Топільче», де є облаштовані футбольні поля для занять. Усіх дітей, які раніше відвідували заняття з футболу у ДЮСШ та інших ігрових видів спорту, переведуть в академію. Заняття залишаться безкоштовними.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews