На Тернопільщині відбудеться наметовий табір «Лисоня»

11.06.2020 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Лисоня ім. Івана Гавдиди - вишкільний наметовий табір, на якому ти можеш випробувати себе, розширити свій кругозір, загартувати тіло і дух. Якщо тебе цікавить саморозвиток, прагнеш знайти нових друзів та набратися досвіду, тоді “Лисоня” - це саме те, що тобі потрібно! Адже ось вже кілька десятиліть поспіль табір збирає велику кількість однодумців в одному місці - у таборовій оселі “Соколиця”, що на Бережанщині.

На учасників чекає фізичне випробування на смузі перешкод та вольових змагах. Отримають знання із виживання у природніх умовах, та пройдуть курс медіаграмотності. Позмагаються командою в регбі та у вовчому колі. Ну а на завершення поспівають пісень біля ватри.

Табір орієнтований на молодь, яка хоче чогось навчитись і готова працювати над собою, щоб вже сьогодні бути патріотом в дії, а не на словах. «Лисоня» - табір вишкільного характеру, проте для учасників він стане кращим літнім активним відпочинком.

Коли: 2-7 липня.

Вік учасників 15-23 роки.

Місце проведення: Бережанщина, Тернопільська область.

Організаторами табору: Молодіжний Націоналістичний Конгрес, Управління сім'ї та молоді Тернопільської ОДА.

Деталі за номером: +38 096 002 12 70 Оксана

Заповни анкету, виконай всі умови участі та стань учасником нашої команди уже сьогодні!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews