Вбивство біля «Алюру»: обвинувачений почав ховатися, його зловили і відправили за грати

12.06.2020 00:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополіс

Одного з обвинувачених у справі вбивства тернополянина Віталія Гнатишина поліцейські доправили до слідчого ізолятора.

Про це 10 червня повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає Тернополіс.

Причетний до вбивства 20-річного тернополянина 25-річний Володимир Біляшкевич на час судового розслідування перебував на волі, зазначають у поліції. Коли у травні апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін вирок першої  інстанції – десять років позбавлення волі для Сергія Терендеха  і 7 років  для Володимира Біляшкевича, останній став уникати покарання.

Читайте також

10 та 7 років позбавлення волі - рішення суду у справі про побиття 20-річного тернополянина, вчиненого у 2018 році

На виконання вироку апеляційного суду  співробітники Тернопільського відділу поліції розшукали обвинуваченого та доправили до слідчого ізолятора для подальшого відбування покарання.

Нагадаємо, Віталія Гнатишина побили в ніч на 30 червня 2018 року біля нічного клубу “Алюр” у Тернополі. Поліція затримала двох підозрюваних у скоєнні злочину — 24-річного Сергія Терендеха та 25-річного Володимира Біляшевича.

Сергію Терендеху інкримінували дві статті Кримінального кодексу України: хуліганство, скоєне групою осіб, і умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Володимиру Біляшевичу – три статті: погроза вбивством, хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї, носіння вогнепальної зброї без передбаченого законодавством дозволу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополіс