На гарячу лінію Рівненської ОДА з протидії COVID-19 надійшло 6 тисяч дзвінків

12.06.2020 07:45   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

За три місяці роботи «гарячої лінії» Рівненської ОДА з протидії поширенню коронавірусу - 0 800 500 078 - надійшло вже 6053 дзвінків.

Так, найбільше дозвонювачі просять проконсультувати про те, як можна вберегтись від COVID-19, цікавляться отриманням перепусток для проїзду в міському транспорті. Також телефонують літні та самотні люди, які потребують допомоги.

«Наші оператори пройшли спеціальне навчання, щоб бути компетентними у питаннях COVID-19. Варто зазначити, що окремі питання, яка потребують додаткової інформації, ми передаємо на опрацювання відповідним службам», - розповів директор обласного контактного центру Василь Курилас.

Частими є питання соціального характеру. Зокрема, як можна отримати матеріальну допомогу, хто може бути забезпечений продуктовими наборами, як подати документи в центр зайнятості. Також мешканці області цікавляться графіком послаблення карантинних обмежень, роботою транспорту та результатами ПЛР-тестів.

Найчастіше на гарячу лінію телефонують мешканці міста Рівного, а також Рівненського, Здолбунівського, Сарненського та Березнівського районів.

Нагадаємо, що окрім запитань, до контактного центру можна звернутися також із пропозиціями щодо надання благодійності.

За матеріалами Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews