Тернополяни уже можуть кататися на атракціонах

12.06.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У тернопільських парках запрацювали атракціони та готові приймати перших відвідувачів. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Попередньо дев’ять атракціонів, які знаходяться в парку Національного відродження, були обстежені фахівцями та допущенні до експлуатації. Незначні несправності, що були виявлені під час перевірки, було усунута, а окремі деталі оновили. Загалом, в Тернополі функціонує 17 атракціонів: дев’ять з яких знаходяться в парку Національного відродження, сім — у гідропарку «Топільче» та водні велосипеди — на водоймах у парку ім. Тараса Шевченка.

До слова, під час відвідування атракціонів потрібно дотримуватися протиепідеміологічних правил, а саме: кататися на атракціонах можна лише в масках; відвідувачі повинні дистанції та користуватися антисептиками. Усі контролери, які працюють на атракціонах, пройшли тестування на коронавіру


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews