На Рівненщині учнів забезпечать засобами захисту під час ЗНО

12.06.2020 17:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

В умовах карантину ЗНО має проходити з дотриманням всіх протиепідемічних заходів. Також під час здачі іспитів будуть присутні медичні працівники.

Пункти, де відбуватиметься зовнішнє незалежне тестування, будуть забезпечені медичними масками, безконтактними термометрами, дезінфікуючими засобами та захистом для медпрацівників.

За словами першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Подоліна, створити належні умови для проведення ЗНО, зберегти здоров’я випускників й учителів є ключовим завданням.

Сьогодні Рівненщина отримала благодійну допомогу від Групи Нафтогаз – 116 610 медичних масок. Засоби захисту будуть розподілені між 101 пунктом зовнішнього незалежного оцінювання.

«В умовах карантину ЗНО має проходити з дотриманням всіх протиепідемічних заходів. Усі пункти тестування мають бути забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту та дезінфекторами. Окрім того, під час ЗНО будуть присутні медичні працівники», - розповів в.о. начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олександр Набочук.

Нагадаємо, ЗНО пройде у три етапи: пробне тестування відбудеться 15 та 17 червня, основна сесія – 25 червня - 17 липня, а додаткова – з 24 липня по 10 серпня.

За матеріалами прес-служби РОДА

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews