Представили керівника Тернопільського обласного осередку партії «Слуга народу» (Відео)

13.06.2020 17:35   Опубліковано : Галина Кіт
Джерело: TeNews

На Тернопільщині представили керівника обласного осередку партії «Слуга народу». Ним став 45-річний народний депутат України Володимир Гевко.

Рішення про його призначення ухвалили 5 червня члени партійної організації. Також, кандидатуру затвердила Вища рада партії.

«Переконана в його дієвих рішеннях. Знаю, що буде підібрана нова команда людей, які представлять місто, область, районі та всі інші структури адміністративного корпусу, за яких отім нам абсолютно не буде соромно. Ми готові йти на вбори та перемагати. Ми готові формувати нову владу з категорії президентської лінії і підтримувати президентську позицію», — зазначає Людмила Марченко.

Довідка. Володимир Гевко закінчив Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя за спеціальністю «менеджмент організацій». Кандидат економічних наук, докторант (з 2017 року). У 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання по 167 округу (Тернопільська область) від партії «Слуга народу» як безпартійний. Він є член однойменної фракції. З 10 листопада 2019 року - член партії та заступник голови Комітету з питань бюджету.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews