12 жіночих вчинків, які примушують чоловіка відчувати себе мужнім

16.06.2020 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Пошепки

Кілька чоловіків розповіли, що такого роблять їх дівчата, що змушує їх відчувати себе більш мужньо.

1. Коли він за кермом, а вона спить поруч. «У такі моменти я відчуваю себе по-справжньому дорослим. Моя дружина і моя дочка сплять, поки я веду в темряві, по дорозі додому звідкись здалеку. У цьому відчувається особлива відповідальність».

2. Коли вона називає все своїми іменами. «Вона називає мене «мій чоловік». Не «хлопець», а «чоловік». І вже тим більше не «зайчик» або «котик» при інших людях».

3. Коли вона чекає його допомоги. «Вона ніколи не намагається лізти зі шкіри геть, щоб зробити якусь чоловічу роботу. Вона чекає на мене. Цей вислів її довіри. І це допомагає мені почувати себе справжнім чоловіком».

4. Коли вона носить його одяг. «Вона каже, що відчуває себе захищеною в моїй футболці або толстовці. І мені приємно дивитися на це, я відчуваю себе її захисником».

5. Коли вона притискається до нього. «Коли ми валяємося в ліжку, вона «обіймає» мене ногами, кладе голову на грyди, і якщо я пориваюся кудись встати, вона притискає мене до себе міцніше, немов кажучи, щоб я нікуди не йшов. Якщо я кажу, що мені дуже потрібно, вона відпускає, але каже сонним голосом: «Добре, тільки повертайся до мене». Я просто млію!»

6. Коли вона піклується про нього. «Коли вона приносить мені чай або печеньки, хоча я не просив. Коли готує для мене, накриває на стіл, поправляє краватку — я відчуваю себе чоловіком, яким опікується жінка».

7. Коли вона розповідає своїм друзям про нього. «До мене дійшли чутки, що моя дружина розповідає своїм друзям, як їй пощастило зі мною, що вона відчуває себе особливою — і це страшенно приємно».

8. Коли вона дає йому приготувати м’ясо. «Їй не подобається торкатися до сирого м’яса, і вона каже, що я все одно краще його готую. А я і не скаржуся — відчуваю, що це чоловіча робота».

9. Коли вона використовує його як плюшевого ведмедика. «Коли я приїжджаю додому, вона іноді лягає поруч і немов забирається під мене, кладе голову на плече, переховується моєю рукою, а свою маленьку долоньку кладе мені на грyди. Це таке відчуття довіри і відповідальності за неї».

10. Коли вона довіряє йому вести. «Вона просить мене сісти за кермо, на що б ми не їхали. Вона не говорить мені, як вести, не боїться і не нервує, коли я щось порушую. Вона просто дозволяє мені робити те, що потрібно, щоб ми дісталися туди, куди потрібно».

11. Коли вона розслабляється в його обіймах. «Вона притискається до мене, і я прямо відчуваю, як з неї спадає напруга, як вона розслабляється. Це найкраще почуття, коли ти знаєш, що так впливаєш на кохану людину».

12. Коли вона просить його показати біцепси. «Іноді, коли ми зaймaємося любoв’ю або просто дуріємо, вона каже мені «Покажи біцепси», а потім посміхається і доторкається до них … Я відчуваю себе королем»


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Пошепки