Прокуратура повертає громаді частину приміщення кінопалацу у Тернополі

За позовом Тернопільської місцевої прокуратури Тернопільським міськрайонним судом прийнято рішення про витребування нежитлового приміщення по вул. Івана Франка,8, що в обласному центрі, загальною площею 192 м кв, вартістю майже 2 млн грн.

Встановлено, що у 2013 році Тернопільська міська рада уклала з фізичною особою- підприємцем договір купівлі-продажу частини приміщення кінопалацу, порушивши встановлений законодавством порядок приватизації. Прокуратура оскаржила цей договір у суді, вигравши позов. Однак, під час розгляду його судами першої та апеляційної інстанцій, нежитлове приміщення двічі продавалось іншим фізичним особам.

З метою усунення допущених порушень у продажу кінопалацу, Тернопільська місцева прокуратура подала відповідний позов до суду про витребування частини приміщення, площею 192 кв.м, який задоволено.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області