У Львові суд оштрафував молодика, який на камеру трощив поїзд (Фото)

Під час судового засідання хлопець визнав свою провину.

17.06.2020 20:25   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA

У Львові суд оштрафував хулігана, який на камеру трощив приміський поїзд. 

Читайте також

До львівського хулігана вінничани двічі викликали поліцію

Про це повідомляє - ZNAJ.UA з посиланням на zaxid.net.

Так, стало відомо, що у Львові суд оштрафував Володимира Саноцького, який трощив приміський поїзд Львів-Сокаль. Після цього хлопець опублікував відео у мережі Instagram.

Цей інцидент стався ще 8 березня, відомо, що мешканець села Тисовиця, що на Старосамбірщині, Володимир Саноцький разом з своїм другом повертались з футбольного матчу додому поїздом. Але згодом молодикам стало сумно, тому вони вирішили чимось зайнятись, і один з них попросив друга зняти на відео, як він трощитиме вікна у поїзді. Володимир Саноцький розбив склопакети у вагоні та тамбурі потяга, а відео потім опублікував у Instagram.



Під час судового засідання Володимир Саноцький визнав свою провину та заявив, що був «під емоціями» після матчу. Завдану матеріальну шкоду «Львівській залізниці» (3,1 тис. грн) він відшкодував.

Дослідивши усі докази у цій справі, суддя Лідія Фарина визнала Володимира Саноцького винним у хуліганстві та оштрафувала на 8,5 тис. грн.

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA