На Рівненщині ринок нелегальних перевезень виведуть із тіні

18.06.2020 22:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Про це рішення розповів Віталій Коваль під час наради. Детінізація галузі пасажирських перевезень гарантуватиме безпеку пасажирів та сплату податків державі.

В області посилять боротьбу з нелегальними пасажирськими перевезеннями. 

З цією метою голова Рівненської ОДА доручив створити робочі групи з числа представників управління інфраструктури та транспорту Рівненської ОДА, Укртрансбезпеки, правоохоронних органів, податкової та керівників автостанцій. До роботи залучатимуть і ліцензованих перевізників.

«Несправний транспорт. Пасажири не застраховані і без гарантій безпеки. Жодних зборів і платежів до бюджету. Таким є ринок нелегальних перевезень. Поки ліцензований перевізник сплачує податки, дотримується карантинних обмежень – у нелегала зростають доходи. Виводимо цей сегмент економіки з тіні. Наше завдання - створити на Рівненщині територію рівних можливостей у кожній галузі», - відзначив Віталій Коваль.    

Вже сьогодні у Рівненській ОДА відбулася нарада під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка, де обговорили шляхи вирішення ситуації.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews