Тарас Демкура презентує інвестиційно привабливі обєкти Тернопільщини

19.06.2020 18:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

У рамках діяльності  Центру підтримки малого та середнього бізнесу (ЦПМСБ) віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України Тарас Демкура презентує інвестиційно привабливі обєкти Тернопільщини.

Як ми писали раніше, ЦПМСБ будуть працювати у всіх регіонах України і до них можуть звернутися за допомогою та консультаціями представники бізнесу.

Метою створення ЦПМСБ є підтримка мікро, малого та середнього бізнесу України в умовах карантину, ознайомлення зі світовими практиками маркетингу та менеджменту, презентація інвестиційних можливостей та експортного потенціалу українського бізнесу для підприємств, організацій та приватних осіб-підприємців; сприяння у створенні дієвого механізму взаємодії суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців, об’єднань підприємців.

ЦПМСБ налагоджують комунікацію між представниками МСБ та інвесторами, сприяють розвитку підприємницької ініціативи, підтримують та популяризують підприємницьку діяльність.

Запрошуємо до співпраці представників МСБ та підприємців, які знаходяться у пошуку нових або мають цікаві інвестиційні проєкти. 

А також пропонуємо переглянути презентацію будинку для проживання  чи під бізнес у с. Малашівці (Зборівський район Тернопільської області), на березі Івачівського водосховища.

Контактна інформація за тел: +380 (50) 377 3 71; +380 (67) 270 35 03.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews